TÁMOGASSA MUNKÁNKAT!

SEGÍTSEN, HOGY SEGITHESSÜNK

TÁMOGASSA MUNKÁNKAT!

 

A civil szervezetek életében az egyik kardinális kérdés a működéshez szükséges anyagi alapok megteremtése, hiszen ha abból indulunk ki, hogy Magyarországon nem csak szociális, hanem a társadalmi feladatokat ellátó szervezetek is viszonylag nagymértékben támaszkodnak az „állami gondoskodásra”, és figyelembe vesszük, hogy ez mennyire működő képlet, akkor bizony nem túl rózsás a helyzet.

 

Ez általában ugyanis egyfajta kötödést kényszerít a szervezetekre, ráadásul a civil szféra bizonyos területein nem ritkán komoly rivalizálást is láthatunk a megszerezhető alapokért. Meggyőződésünk, hogy ezek a viszonyok egyre inkább arra ösztönzik a civil szervezetek vezetőit, hogy elkezdjék a korszerűbb alternatívák megkeresését.

 

Az Építkezők Országos Egyesülete általános stratégiai szinten arra koncentrál, hogy megtanulja hatékonyan alkalmazni a fejlett nyugati demokráciákban jól működő fundraising, vagyis az alapgyűjtés művészetét. Egyszerűen arról van szó, hogy az Egyesület tevékenységét olyan szolgáltatásokba építjük be, amelyek alkalmazkodnak a fogyasztók igényeihez, és így megfoghatóbban segítenek az építkezőknek, lakásfelújítóknak, ingatlan vásárloknak abban, hogy érdekeiket hatékonyabban érvényesíthessék.

 

Mi az Építkezők Országos Egyesületénél hisszük, ha valódi segítséget nyújtunk a fogyasztóknak, tagjainknak, akkor Ők is szívesebben támogatják az Egyesületet akár anyagilag is. 

 

Flórián Zsolt

elnök

Építkezők Országos Egyesülete

 

 

 

Amennyiben támogatni szeretné az Építkezők Országos Egyesületét munkájában, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot